ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Dr. Κων/νος Αναστασάκης: Η AI δίνει ασφάλεια και σιγουριά στον ασθενή μεταμόσχευσης μαλλιών

Dr. Κων/νος Αναστασάκης: Η AI δίνει ασφάλεια και σιγουριά στον ασθενή μεταμόσχευσης μαλλιών

Η αλήθεια είναι πως η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών όταν εκτελείται από έναν εξειδικευμένο χειρουργό, μπορεί να αποκαταστήσει απολύτως επιτυχημένα  την αραίωση ή την πλήρη απώλεια των τριχών σε άνδρες και γυναίκες. Ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν η Τεχνητή Νοημοσύνη κατέχει κάποια θέση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, FISHRS, ιδρυτής της Anastasakis Hair Clinic και Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του CNN Greece, προκειμένου να «φωτίσει» τεχνικά ζητήματα και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στη μεταμόσχευση μαλλιών. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί μεγάλη μερίδα του -ανδρικού κυρίως- πληθυσμού, με τις πιο συχνές ερωτήσεις να αφορούν στην αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου, αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει σε σχέση με άλλες.

Ο ίδιος μάλιστα, σχολίασε μεταξύ άλλων τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνολογία, ενώ υπογράμμισε την τεράστια σημασία των video με αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να αποφασίσει σε ποιον θα εμπιστευτεί το…κεφάλι του!

Διότι, όπως αναφέρει ο Δρ. Αναστασάκης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ζητούν πάντα να βλέπουν VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, γιατί μόνο μέσω αυτών μπορούν πραγματικά να αξιολογήσουν την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευτούν. Μια αξιόπιστη κλινική θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσει πολλά βίντεο αποτελεσμάτων, αποδεικνύοντας έτσι το συνεχές ιστορικό επιτυχημένων επεμβάσεων που έχει στη μεταμόσχευση μαλλιών! Σεβόμενη την ανάγκη των ασθενών για ασφάλεια και σιγουριά στην επιλογή τους, η Anastasakis Hair Clinic ήδη, προσφέρει εκατοντάδες σχετικά βίντεο με αποτελέσματα ασθενών πριν-μετα, με συνεντεύξεις και μαρτυρίες, θέτοντας τα υψηλοτέρα standards στην Ελλάδα, εφάμιλλα των υψηλότερων παγκοσμίως.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δρ. Κωνσταντίνου Αναστασάκη MD, PhD, FISHRS, ιδρυτή της Anastasakis Hair Clinic και Χειρουργού Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στο CNN Greece.