ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D., διεθνής  κυτταρικός βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για ένα διήμερο workshop στον Πολυχώρο Dais  και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι κατανόησης για το  πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Ο Dr. Bruce Lipton με μεγάλη και σημαντική πορεία σε διεθνές επίπεδο, πιστεύει ότι «Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, το νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας» και γι' αυτό πρόκειται στο διήμερο workshop να εκφράσει και να εξηγήσει απόψεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά στην κατανόηση της ζωής και την αξία της.

Ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας, ο Dr. Bruce Lipton στον Πολυχώρο Dais θα αποκαλύψει τη μεγάλη σύγκλιση της τριάδας Σώμα – Νους – Πνεύμα.

Η Υγεία και η Συμπεριφορά, που κάποτε θεωρούνταν ότι ορίζονταν από τα γονίδια, συνδέονται πλέον με το περιβάλλον και κυρίως με την αντίληψή μας για το περιβάλλον. Η νέα επιστήμη φωτίζει τους μηχανισμούς με τους οποίους η συνείδηση και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός, μέχρι την ηλικία των 7 ετών, ελέγχουν τη συμπεριφορά και δημιουργούν τις εμπειρίες της ζωής μας.

Η νέα γνώση του «εαυτού» θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακτήσουν τον δημιουργικό έλεγχο της ζωής τους και να εξελιχθούν σε συνδημιουργούς του κόσμου που έρχεται εμβαθύνοντας στις πρωτοποριακές του ιδέες που συνδυάζουν την επιστήμη με την πνευματικότητα.

Τα βιβλία του Dr. Bruce Lipton «Η Βιολογία της Πεποίθησης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και «Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος» που θα επανεκδοθεί τον Οκτώβριο από τον ίδιο εκδοτικό οίκο, αποτυπώνουν τα συμπεράσματα των πολυετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων οι οποίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τόσο την υγεία όσο και την ευημερία μας.

Μην χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά μια εξαιρετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ