ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Χριστίνα που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Χριστίνα που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Από το 2022, η Χριστίνα από τις Σέρρες προσπαθεί να αντιμετωπίσει με θάρρος αυτήν τη μορφή καρκίνου

Έκκληση στήριξης σε ένα παιδί που δίνει τον δικό του, καθημερινό «αγώνα» ενάντια στο νευροβλάστωμα απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Το καλοκαίρι του 2022, η Χριστίνα από τις Σέρρες διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, έναν καρκίνο πολύ επιθετικής μορφής, και μάλιστα 4ου σταδίου με μετάσταση στο κεφάλι.

Πιο αναλυτικά, στις 22 Αυγούστου εκείνης της χρονιάς, το κοριτσάκι έκανε εξετάσεις αίματος και ο γιατρός της, ψηλαφώντας την κοιλιά της, έπιασε έναν όγκο και την παρέπεμψε απευθείας στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε εκεί, είχαν βγει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος και οι γονείς της έμαθαν ότι το παιδί τους έχει καρκίνο.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, η Χριστίνα ξεκίνησε θεραπεία και, στην αρχή, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Όταν έβαλαν τον καθετήρα Hickman, μαζεύτηκε πλευρικό υγρό και η μικρή δεν μπορούσε ούτε να φάει ούτε να σηκωθεί -ήταν σαν να ήταν σε κώμα, αλλά με τα μάτια ανοιχτά. Μετά από μήνες, έκανε εγχείρηση και αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με τον έναν νεφρό. Μόλις τελείωσε έξι κύκλους χημειοθεραπείας, ο επανέλεγχος έδειξε ότι η μετάσταση στο κεφάλι επέστρεψε και έτσι ακολούθησαν άλλοι έξι κύκλοι χημειοθεραπείας μαζί με το αντίσωμα. Τώρα, η Χριστίνα συνεχίζει θεραπείες συντήρησης με στόχο να «νικήσει» τον καρκίνο.

Καθώς, όμως, η μητέρα της δεν έχει εργαστεί από τη μέρα που η Χριστίνα εισήχθη στο νοσοκομείο και, αν και οι θεραπείες στο νοσοκομείο είναι δωρεάν, τα υπόλοιπα έξοδα είναι αυξημένα (ενδεικτικά, μετακίνηση, ιατρικά αναλώσιμα, πάνες και υποσέντονα), ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η κόρη της να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα.

Όποια και όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name