ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μαριέλλα Φασούλα και Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου στον ΟΠΑΠ για το Eurobasket 2025

Μαριέλλα Φασούλα και Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου στον ΟΠΑΠ για το Eurobasket 2025
Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών ΟΠΑΠ

Με το δεξί ξεκίνησε την πορεία της στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η οποία επικράτησε με 87-78 της Κροατίας στο κατάμεστο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.  

Οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η Ελλάδα, η Κροατία και η Δανία, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Σήμερα, η Εθνική μας Ομάδα αντιμετωπίζει, στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά, τη Δανία στις 19:00.

Σταθερά στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών βρίσκεται ο ΟΠΑΠ, ο Χρυσός Χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων.

EUROBASKET gynaikon

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών

ΟΠΑΠ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, δύο από τις παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η Μαριέλλα Φασούλα και η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου, μίλησαν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ και το PS Blog για τη σχέση τους με το μπάσκετ, την ανισότητα που υπάρχει στον γυναικείο αθλητισμό, τους στόχους της Εθνικής Ομάδας αλλά και το Eurobasket 2025 που θα διεξαχθεί στη χώρα μας.

Παράλληλα, απάντησαν και σε κάποιες γρήγορες ερωτήσεις αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τους, φράσεις που τις εμπνέουν, τις «ένοχες» απολαύσεις τους καθώς και το πρόσωπο που θα ήθελαν να δουν στις κερκίδες του Ευρωπαϊκού το 2025!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο αθλητριών στο PS Blog:

https://blog.pamestoixima.gr/athlitika/mariella-fasoula-kai-anna-niki-stamolabrou-apokleistika-ston-opap/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ