ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Βενετία Κυρίου: Η φιλοσοφία της Happy People που ξεχώρισε στον χώρο των επιχειρήσεων

Βενετία Κυρίου: Η φιλοσοφία της Happy People που ξεχώρισε στον χώρο των επιχειρήσεων

Η Βενετία Κυρίου, CEO της Happy People

Σε μία εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας η επιχειρηματική υπευθυνότητα βρίσκεται στον πυρήνα κάθε επιχείρησης, ένα είναι το σίγουρο: Εταιρείες, οι οποίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας, μέσα από tailor made υπηρεσίες, έχουν στο επίκεντρό τους τις ανθρώπινες σχέσεις, την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία, την επικοινωνία, τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία νέων εμπειριών, ως θεμελιώδεις άξονες.

Και κάπως έτσι, καταφέρνουν να είναι πάντα, ένα βήμα μπροστά, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό τους την κάλυψη κάθε ξεχωριστής ανάγκης. Εδώ ακριβώς, έρχεται, λοιπόν, η Happy People, η εταιρεία -με 30ετή εμπειρία, της οποίας «Πρωταρχικός στόχος είναι να συνεχίσει να προσφέρει μια πολυδιάστατη, 360° εμπειρία στους πελάτες της, εξελίσσοντας και διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρει, έτσι ώστε να παραμείνει δυναμικά στον χώρο της διαφήμισης και στην εύρεση characters, actors και όλων των επιθυμητών προσώπων ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία», όπως δηλώνει και η Βενετία Κυρίου, CEO της εταιρείας.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη της Βενετίας Κυρίου στο CNN Greece:

Η Happy People «μετράει» 34 χρόνια ζωής. Μπορείτε να μας πείτε κάποια σημεία-σταθμούς για την εταιρεία;

Η Happy People ιδρύθηκε το 1990 από τη μητέρα μου, Στέλλα Μπουσίου και από το 2012 ανέλαβα εγώ την εταιρεία. Διατηρούμε, διαχρονικά, τη φιλοσοφία «all ages, all faces». Σημαντικός σταθμός στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η δεκαετία του 2010 με τη δημιουργία της HAPPY PEOPLE–Team.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, νέα προσφορά υπηρεσιών, παράλληλα με το modeling, το promotion και τα events και αναπτύξαμε νέες συνεργασίες. Σήμερα, προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και τα στελέχη μας είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης.

Σημαντικό milestone για εμάς, η HAPPY PEOPLE Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε το 2018.

Aπό τις πρόσφατες συνεργασίες μας ξεχωρίζουν αυτές με brands, όπως οι Comsote, Stoiximan, Μασούτης, Barba Stathis, Hellenic Seaways, Στοίχημα, IKEA καθώς και μεγάλες εκθέσεις όπως οι Horeca, FoodExpo, Climatherm, Truck & Van, Beauty. Να αναφέρω επίσης, ότι συμμετείχαμε και φέτος στη διοργάνωση των Ποσειδωνίων, παρέχοντας υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού σε περίπτερα όπως: Elinoil, Katradis SA, Progaia, Bevaldia, ABB, Uteco, Gemak, Sefine Shipyard (Armonia).

1718957903673-670219730-Picture2.jpg

Η Βενετία Κυρίου, CEO της Happy People

Η ίδια έχει συνεργασίες και με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, εταιρείες παραγωγής, έμπειρους φωτογράφους. Ενδεικτικά αναφέρονται συνεργασίες όπως Ant1, Mega, Star, Alpha, Skai, Open, Modiano, MovieLab, Antenna Group, Stefi Productions, Foss Productions, GreenPixel, Red Production.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τη Happy People από άλλες εταιρείες του κλάδου;

Η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση φρέσκων ιδεών και προσώπων. Πρωταρχικός της στόχος είναι να συνεχίσει να προσφέρει μια πολυδιάστατη, 360° εμπειρία στους πελάτες της, εξελίσσοντας και διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρει, έτσι ώστε να παραμείνει δυναμικά στον χώρο της διαφήμισης και στην εύρεση characters, actors και όλων των επιθυμητών προσώπων ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής της είναι το ότι παρέχει στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7.

Η εταιρική υπευθυνότητα βρίσκεται στον πυρήνα των σύγχρονων επιχειρήσεων. Πώς «κινείται» η Happy People σε αυτήν την κατεύθυνση;

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Happy People και το αποδεικνύουμε με καθημερινές πράξεις. Για την εταιρεία μας, η αγάπη, η προσφορά και ο εθελοντισμός αποτελούν ιδανικά και αξίες πέρα από τον εαυτό μας, γιατί μας κάνουν να βγαίνουμε για λίγο από τον μικρόκοσμό μας και να σκεφτόμαστε τον διπλανό μας.

Πώς είναι για μία γυναίκα να ηγείται μιας επιχείρησης και πώς βιώνει την καθημερινότητα;

Είναι ευκολότερο να προσεγγίσεις μια γυναίκα με ένα προσωπικό αίτημα ή μια ευαίσθητη ερώτηση. Θεωρώ ότι οι γυναίκες νοιάζονται για την ομάδα τους και τη δημιουργική καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει τις επιδόσεις τους στο γραφείο και την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής, ενώ είναι πιο ανοιχτές στην επικοινωνία τους. Και επειδή, στη σημερινή εποχή, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, καθώς η γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους: Σε αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, προσπαθεί πάντα να χειρίζεται έξυπνα και λογικά τις προτεραιότητές της, ώστε κανένας από τους ρόλους αυτούς να μην μένει πίσω.

Ποιες είναι εκείνες οι δεξιότητες που πρέπει να έχει μια σύγχρονη CEO;

Ο χώρος της διαφήμισης και γενικότερα της επικοινωνίας είναι απαιτητικός και εγώ, έχω έναν λόγο παραπάνω, καθώς είμαι και single mom. Οι γυναίκες στην εργασία, είμαστε συνήθως εξαιρετικές στο να διαχειριζόμαστε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα, διότι μας αρέσει να λύνουμε δημιουργικά τα προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή μας αρέσουν και οι προκλήσεις. Θέλουμε να ολοκληρώνονται οι εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μένουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ευχαριστημένοι.

Μην ξεχνάμε, ότι η διαφήμιση είναι ένας τομέας που διαρκώς εξελίσσεται. Με την τεχνολογία να προχωράει με γρήγορες ταχύτητες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών να αλλάζουν, οι επιχειρήσεις και οι διαφημιστικές πρακτικές πρέπει να προσαρμόζονται σε αυτές τις αλλαγές και παράλληλα, όλοι οι εργαζόμενοι και κυρίως οι γυναίκες, που εργάζονται σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο.

Προσπαθώ να διατηρώ την ισορροπία σε κάθε επίπεδο της ζωής μου και παραμένω πάντα αισιόδοξη και έτοιμη να δώσω λύσεις και να παραμένω UpDated. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι μία συνεχής προσπάθεια, ειδικά όταν εργάζεσαι παράλληλα. Μπορεί να μην φτάνω ποτέ στο επιθυμητό «τέλειο αποτέλεσμα», πάντα όμως προσπαθώ με μοναδικά όπλα την αγάπη και την ειλικρίνεια. Άλλωστε, ένα παιδί σε κάνει ακόμη δυνατότερη και σε μαθαίνει πολύ πιο γρήγορα να βάζεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου, ακόμα και σε ένα εργασιακό περιβάλλον που εξελίσσεται ταχύτατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ