ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Εκδηλώσεις ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Ελλάδα

Εκδηλώσεις ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) διοργανώνει δια ζώσεις εκδηλώσεις ενημέρωσης στην Ελλάδα ως ακολούθως:

Ημερομηνία

Ώρα

Χώρος Διεξαγωγής

Δήλωση Συμμετοχής

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2023

19:00

ΑΘΗΝΑ:

Ξενοδοχείο «King George»

ΕΔΩ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2023

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Ξενοδοχείο «ΔΑΙΟΣ»

ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνει αναφορά στις Σχολές, στα προγράμματα σπουδών, στη στέγαση, στη διαδικασία εισαγωγής, στη φοιτητική ζωή, στη Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2024 (έναρξη μαθημάτων Οκτώβριος 2024) και για Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Παράκληση να έχουν μαζί τους το απολυτήριο Λυκείου και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Σπουδές 5 Αστέρων

Picture8.jpg

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/en ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy