ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 92 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2024 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 92 εκατομμύρια ευρώ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Καβάλα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες» και «Over 2,5 γκολ», σε 12 αγώνες από την Bundesliga, την Primeira Liga, την Eredivisie, τη Serie A Βραζιλίας, την πρώτη κατηγορία της Δανίας, της Φινλανδίας και της Πολωνίας και κέρδισε 12.796,44 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024, στο Τρικάστ της 4ης ιπποδρομίας από το FFOS LAS, ένας νικητής κέρδισε 2.721,54 ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σούπερ προσφορά από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα σήμερα λόγω αγώνα δρόμου
07:28
Ένταση, επεισόδια και 19 συλλήψεις στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο – Χιλιάδες στους δρόμους 17 χρόνια μετά (pics&vid)
07:19
Τροχαίο στο Φάληρο: Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς μετά από σύγκρουση
07:09
Αποχή και διάλυση της Kεντροαριστεράς συντηρούν το εκλογικό μονοπώλιο της ΝΔ
07:05