Η παράσταση του Σταύρου Νικολαΐδη στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης, τον Αλ Πτσίνο και τον ρόλο που τον έχει «σημαδέψει»
Ταλαντούχος, αυθόρμητος και απόλυτα συνυφασμένος στα μάτια του κοινού με την κωμωδία. Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης είναι ο καλεσμένος αυτής της εβδομάδας στο ΟΠΑΠ Game Time, σε μια εκπομπή που έχει άρωμα «κιτρινόμαυρου» ντέρμπι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση, «Ο παππούς έχει πίεση», μιλάει για τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης, σχολιάζει με ανατρεπτικό τρόπο τα ματς του Σαββατοκύριακου και απαντά στις ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις της Λίλας Κουντουριώτη.

Μιλά με χιούμορ για το άγνωστο του επάγγελμα, τον πρώτο του ρόλο, το σίριαλ που τον έχει «σημαδέψει» και την ταινία διεθνούς φήμης που θα ήθελε να συμμετάσχει.
Τα καύσιμα «καίνε» τις διακοπές - Πόσο κοστίζει το ταξίδι με το αμάξι σε δέκα τοπ προορισμούς
13:54
Συγκίνηση και περηφάνεια: Η ιστορική απονομή του πρώτου χρυσού στο πόλο ανδρών - Δείτε το βίντεο
13:34
Εισαγγελείς για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα: Να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας
13:20
Σκουμπάκης για το χρυσό Εθνικής Πόλο: «Ήταν ένας τρελός τελικός - Λατρεύω να είμαι μέρος της ομάδας»
13:14