Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης κάνουν την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη κίνηση
Τι θα μπορούσε να κάνει τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Μωραΐτη να ασχοληθούν με τη ζωγραφική; Η απάντηση είναι τα Ευχοστολίδια, η δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, που αναλαμβάνει να δώσει ζωή σε χιλιάδες παιδικές ευχές για 11η συνεχή χρονιά.
Σε μια συγκινητική κίνηση, οι αστέρες του Παναθηναϊκού AKTOR Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης επιλέγουν ζωγραφιές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και πραγματοποιούν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους μέσα από τα Ευχοστολίδια.
Δείτε το μήνυμα που στέλνουν για τα Χριστούγεννα:
Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη
Από το 2014, τα Ευχοστολίδια έχουν κάνει την προσφορά παράδοση, στηρίζοντας χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Εφέτος, βρίσκονται δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της ΑΜΚΕ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να συνδράμουμε στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων ευχών τους.
Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις εκθέσεις με τα Ευχοστολίδια στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Παιδικές ζωγραφιές με ευχές μπορούμε να βρούμε και να πραγματοποιήσουμε, επίσης, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».
Disney World: Εργαζόμενος τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών σε θεατρικό σόου (vid)
15:46
Ηράκλειο: Σύλληψη τριών ανδρών για θανάτωση 40 αρνιών σε ποιμνιοστάσιο
15:35
Κραν Μοντανά: Σπαρακτικές σκηνές έξω από το μπαρ που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου
15:28
Ο Κίφερ Σάδερλαντ, το «Lost Boys» και το… κούρεμα που θέλει να ξεχάσει
15:20