Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης κάνουν την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη κίνηση
Τι θα μπορούσε να κάνει τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Μωραΐτη να ασχοληθούν με τη ζωγραφική; Η απάντηση είναι τα Ευχοστολίδια, η δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, που αναλαμβάνει να δώσει ζωή σε χιλιάδες παιδικές ευχές για 11η συνεχή χρονιά.
Σε μια συγκινητική κίνηση, οι αστέρες του Παναθηναϊκού AKTOR Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης επιλέγουν ζωγραφιές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και πραγματοποιούν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους μέσα από τα Ευχοστολίδια.
Δείτε το μήνυμα που στέλνουν για τα Χριστούγεννα:
Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη
Από το 2014, τα Ευχοστολίδια έχουν κάνει την προσφορά παράδοση, στηρίζοντας χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Εφέτος, βρίσκονται δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της ΑΜΚΕ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να συνδράμουμε στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων ευχών τους.
Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις εκθέσεις με τα Ευχοστολίδια στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Παιδικές ζωγραφιές με ευχές μπορούμε να βρούμε και να πραγματοποιήσουμε, επίσης, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».
SPONSORED
Μεσολόγγι: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 10χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
20:38
«Καρφιά» Καραμανλή για χειραγώγηση Θεσμών, Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης - Τι είπε για την Τουρκία
20:36
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του Ισπανού ορειβάτη που αγνοούνταν στον Όλυμπο
20:30
Η αρχαιότερη και καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Χριστού ανακαλύφθηκε στην Τουρκία
20:22