Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ηχηρό μήνυμα από τον ΟΠΑΠ και τρεις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Η Έλενα Τζατζολάρη, Πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών, η Εμμανουέλα Μιχελάκη, Πρωταθλήτρια Σκοποβολής και η Δέσποινα Μακρή, Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας
Ένα ηχηρό μήνυμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στέλνει για ακόμα μια χρονιά ο ΟΠΑΠ μέσα από ένα ανατρεπτικό βίντεο, με πρωταγωνίστριες τρεις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Στο βίντεο η Έλενα Τζατζολάρη, Πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών, η Εμμανουέλα Μιχελάκη, Πρωταθλήτρια Σκοποβολής και η Δέσποινα Μακρή, Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας, παρουσιάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους, οι οποίες καταρρίπτουν με τον καλύτερο τρόπο αντιλήψεις του παρελθόντος.
Δείτε το βίντεο:
Ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τον γυναικείο αθλητισμό, όντας Χορηγός των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ, του All-Star Game και του ΟΠΑΠ-FINAL 4 Γυναικών, των Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου, των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Γυναικών (Α’, Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας), όλων των γυναικείων ομάδων του Παναθηναϊκού Α.Ο, των εθνικών ομάδων και αθλητριών του ΣΕΓΑΣ, του Ladies Run, μέσω του προγράμματος των OPAP Champions, εντάσσοντας συνολικά 9 αθλήτριες και παραθλήτριες από διαφορετικά αθλήματα και πόλεις της Ελλάδας, καθώς και μέσω των πρωταθλημάτων της Unileague, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτήτριες να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό.
Μητσοτάκης στο CNNi: Θέλω να εκφράσω τη βαθια μου ανησυχία για αυτό που συμβαίνει στον Λίβανο
20:24
Ξεπερνούν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο
20:10
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56