Βράβευση Δ. Φιλιώτη με βραβείο Κορυφαίας Προσωπικότητας στις Πολυεθνικές Φαρμακευτικές Ελλάδας
Ο κ. Διονύσης Φιλιώτης, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, διακρίθηκε ως η Κορυφαία Προσωπικότητα των Πολυεθνικών Φαρμακευτικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Διευθύνοντες Συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη των Φαρμακευτικών Εταιρειών που επιχειρούν στην Ελλάδα.
Η ιδιαίτερα τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου Reputation Pharma 2025, από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε το σημαντικό επίτευγμα του κ. Φιλιώτη να ηγείται με πολύ μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ενός μοναδικού επιχειρηματικού μοντέλου κοινοπραξίας (joint venture), μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμασέρβ και του διεθνούς Κολοσσού, την εταιρεία Lilly.

Μέσω αυτής της κοινοπραξίας γίνονται διαθέσιμα στους ασθενείς στη χώρα μας καινοτόμα φάρμακα που αλλάζουν τα δεδομένα στη διαχείριση πολλών σημαντικών ασθενειών.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Διονυσίου Φιλιώτη, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ κ. Σπύρος Φιλιώτης.

SPONSORED
Εντός Ιουνίου το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Περισσότεροι δικαιούχοι και υψηλότερες επιδοτήσεις
08:50
Yuriy Kosyuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός μεγιστάνας που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
08:41
Δολοφονίες, ατυχήματα, εισβολείς: Επτά τρόποι με τους οποίους οι τουαλέτες έχουν σκοτώσει ανθρώπους
08:30
Αγίου Πνεύματος: Κανονικά θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και εμπορικά - Κλειστές τράπεζες, δημόσιο
08:20