Το «Money Dance» της Αθηνάς Κλήμη στο ΟΠΑΠ Game Time
Τι λέει η ταλαντούχα παρουσιάστρια για τον Φώτη Ιωαννίδη, την Έλενα Παπαρίζου και την γκάφα της που έγινε viral
Από το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής …στα πλατό και τα στούντιο του MAD.
H Αθηνά Κλήμη, φιλοξενείται στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time και μετατρέπει τη συζήτηση σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από αθλητισμό, χιούμορ και μαθήματα χορού.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του ΜΑD, ραδιοφωνική παραγωγός, podcaster και πρώην αθλήτρια volley, διηγείται ένα backstage με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαρίζου, διαλέγει τον Φώτη Ιωαννίδη για συμπαίκτη της στο beach volley, μαθαίνει στη Χριστίνα Βραχάλη να χορεύει το απόλυτο trend του TikTok, “Money Dance” και μοιράζεται με το κοινό πλάνα από την γκάφα της που έγινε viral.

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που διεξάγεται στις ΗΠΑ, με την Αθηνά Κλήμη να σχολιάζει, με το δικό της μοναδικό τρόπο, τα κορυφαία παιχνίδια της διοργάνωσης.

Δείτε το επεισόδιο εδώ:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Μουντιάλ 2026: Ο Μανζάμπι απογειώνει την Ελβετία - Ο 20χρονος που μπήκε αλλαγή και... έλαμψε
11:26
Εισαγγελέας σε δίκη Μάριου: Τι να περιμένει μία κοινωνία όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή
11:20
Ακραία καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν 13,6 εκατ. ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους το 2025
11:14
Μυστηριώδης «μαγική» πινακίδα με κατάρες ανακαλύφθηκε στην Ολλανδία
10:59