Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο Allwyn Game Time: Δύσκολα τα νοκ άουτ παιχνίδια
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι ο καλεσμένος του Allwyn Game Time, σε ένα ακόμα επεισόδιο αφιερωμένο στο Allwyn Final 8 Κύπελλο Ελλάδας, που ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (20:00) στην προημιτελική φάση τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φόργουορντ χαρακτηρίζει δύσκολο το παιχνίδι, όπως όλα τα νοκ άουτ ματς και δηλώνει ανυπόμονος να πάρει μέρος στον τελικό.
Μιλάει για τον Κέντρικ Ναν, την κορυφαία, κατά τη γνώμη του, πεντάδα της Euroleague, τις ομάδες που πιστεύει ότι θα προκριθούν στο Final 4 και τονίζει ότι θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα.
Αποδέχεται το challenge της Λίλας Κουντουριώτη και της εμπιστεύεται το κινητό του, αποκαλύπτοντας μικρές λεπτομέρειες από την καθημερινότητά του και τη σχέση με τους συμπαίκτες του.
Δείτε το νέο επεισόδιο
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
SPONSORED
Άλμα 3,5% για την τιμή του Brent μετά την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
08:03
Ουκρανικό drone χτύπησε εν κινήσει τρένο στην Κριμαία - Ένας νεκρός
07:58
ΕΛΒΙΖ: Εξαγοράστηκε το 65% της ιστορικής βιομηχανίας ζωοτροφών από την ουγγρική UBM
07:46
Στο «χορό» των Ρίχτερ η Εύβοια: Νέος σεισμός 4,3 και πάνω από 100 μετασεισμοί - Κλειστά τα Δημοτικά
07:46