Νοβότνι: Υπάρχουν σαφή σημάδια ανάκαμψης από την Ελλάδα
Ευχάριστα μηνύματα ανάκαμψης από την Ελλάδα διαπιστώνει ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Έβαλντ Νοβότνι, σε σημερινές αποκλειστικές δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη Βιέννη.
«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι από την Ελλάδα υπάρχουν σαφή σημάδια ανάκαμψης, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στον δημοσιονομικό τομέα» τόνισε ο κ. Νοβότνι και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι αυτή η θετική εξέλιξη θα συνεχιστεί.
Σε προηγούμενες, πρόσφατες, δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, ο κ. Νοβότνι είχε πλέξει το εγκώμιο της Ελλάδας, επισημαίνοντας: «Η Ελλάδα έχει όχι μόνον ένα μεγαλειώδες παρελθόν, η Ελλάδα έχει, σίγουρα, επίσης ένα μέλλον, είναι μία χώρα με μία πληθώρα από ευφυείς, εργατικούς ανθρώπους, έχει θαυμάσιες τουριστικές δυνατότητες, έχει, επίσης δυνατότητες, στον οικονομικό τομέα».
Τουρκία: Κατασχέθηκαν 10.000 αντικείμενα ιστορικής αξίας - Ανάμεσά τους και ελληνικές αρχαιότητες
23:04
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στη Σπάρτη Λακωνίας και στο Σαραβάλι Αχαΐας
22:52
Πανελλήνιες 2026: Στην κορυφή οι δίδυμοι του ΓΕΛ Βουνάργου - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν
22:43
Λουκέτο στο «Αλκατράζ με αλιγάτορες», στη φυλακή για μετανάστες στη Φλόριντα
22:34