Τα δώρα που έλαβε ο Σόιμπλε στο Eurogroup
Μια σημαία της Ευρώπης με ιδιόχειρες αφιερώσεις και τις υπογραφές των 18 υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ έλαβε ως αποχαιρετιστήριο δώρο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο τελευταίο Eurogroup της καριέρας του ως υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έγραψε στη σημαία - κειμήλιο την εξής αφιέρωση για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε : «Τίποτα δεν θα μοιάζει ακριβώς το ίδιο ξανά» (Nothing will be quite the same again).
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ δώρισε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ένα μπουκάλι κρασί Bordeaux εσοδείας 2004, ενώ ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Καζιμίρ δώρισε στον Γερμανό υπουργό ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ με το πρόσωπό του.
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
ΧΡΗΜΑ
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Διπλωματία σε δύο μέτωπα: Σημείο επαφής μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Νέες συνομιλίες για ΗΠΑ και Ιράν
23:57
ΚΟΣΜΟΣ