Στήριξη Σόιμπλε στα σχέδια της ΕΚΤ για τα κόκκινα δάνεια
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε την Τρίτη τη στήριξή του προς τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που θα αναγκάσουν τις τράπεζες να σχηματίσουν περισσότερες προβλέψεις από το 2018 για την κάλυψη των νέων ‘κόκκινων’ δανείων τους.
«Μπορώ μόνο να στηρίξω την ΕΚΤ με αυτή τη θέση της. Μια μεγάλη πλειονότητα Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών επίσης στήριξε τον (επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο) Ντράγκι σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο Σόιμπλε, ύστερα από τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο.
Ο Σόιμπλε δήλωσε επίσης ότι η Ισπανία αναπτύχθηκε «θαυμάσια» τα τελευταία χρόνια. «Θα ήθελα αυτή η ανάπτυξη να συνεχιστεί εντός του πλαισίου του ισπανικού Συντάγματος», πρόσθεσε.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο περιστατικά με μετανάστες σε λίγες ώρες στην Κρήτη - Εντοπίστηκαν πάνω από 100 άτομα
08:41
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί κάποιοι άνθρωποι τραβούν σαν μαγνήτης τα κουνούπια και άλλοι όχι
08:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε διαγράφεται το πρόστιμο για εκπρόθεσμες δηλώσεις και ποιοι θα λάβουν αναδρομικά επιστροφή
08:29
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση άνω των δέκα κιλών ηρωίνης στην Αττική
08:23
ΕΛΛΑΔΑ