Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος θα αναλάβει την προεδρία του ΣΕΒ
Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών αποφάσισε να προτείνει για νέο πρόεδρο του ΣΕΒ τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, επιχειρηματία με πολυσχιδείς δραστηριότητες στη βαριά βιομηχανία, στην ενέργεια και στις κατασκευές. Ο κ. Μυτιληναίος θα αντικαταστήσει τον Θεόδωρο Φέσσα στην κεφαλή του μεγαλύτερου εργοδοτικού Συνδέσμου της χώρας τον Μάιο του 2018.
Η διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου του ΣΕΒ είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο (στον ΣΕΒ ο πρόεδρος δεν εκλέγεται αλλά επιλέγεται) και η αλλαγή της σκυτάλης συμπίπτει με μια περίοδο που το σύνολο σχεδόν των επιχειρηματιών σχεδιάζει την επόμενη μέρα αφού είναι κοινή η πεποίθηση ότι η οικονομία είναι σε κομβικό σημείο και οι προκλήσεις είναι πολλές.
Ο κ. Μυτιληναίος ήταν το μοναδικό όνομα που είχε πέσει στο τραπέζι από την αρχή και ουσιαστικά έμεινε μέχρι το τέλος χωρίς αντίπαλο. Η επιλογή του αποτελεί κι ένα σαφές μήνυμα της στροφής της οικονομίας προς το νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης που έχει ανάγκη η χώρα.
Παραλίες Αττικής: Σε ποιες απαγορεύεται η κολύμβηση για λόγους δημόσιας υγείας
05:00
Αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις
04:00
Οι πληρωμές επιδομάτων από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 7 Αυγούστου
03:00
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι τις συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00