Δημήτρης Παπαδημητρίου στο CNN Greece: Το 2018 βγαίνουμε στις αγορές
“Η Ελλάδα έχει μπει χωρίς αμφιβολία σε τροχιά ανάπτυξης” , δήλωσε στο CNN Greece ο υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε άμεσα ορατά αποτελέσματα στον τομέα της απασχόλησης. “Αυτό θα το δούμε να συμβαίνει τον επόμενο χρόνο” τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.
Αναφορικά με την κλείσιμο της αξιολόγησης σε τεχνικό επίπεδο ο κ Παπαδημητρίου είπε ότι αυτό δείχνει πως η χώρα επιστρέφει σε μια κανονικότητα και ότι η Ελλάδα προχωρά προς την έξοδο από το μνημόνιο.
Αυτό δίνει ένα καλό μήνυμα στους επενδυτές και στις αγορές και το 2018 θα βγούμε και πάλι στις αγορές. Η ομαλή περαίωση της τρίτης αξιολόγησης δείχνει ακριβώς αυτό το καλό κλίμα, κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου.
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38
Τα... μεθεόρτια: Έξι επιστημονικές αλήθειες για το αλκοόλ και το hangover
10:30