Δημήτρης Παπαδημητρίου στο CNN Greece: Το 2018 βγαίνουμε στις αγορές
“Η Ελλάδα έχει μπει χωρίς αμφιβολία σε τροχιά ανάπτυξης” , δήλωσε στο CNN Greece ο υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε άμεσα ορατά αποτελέσματα στον τομέα της απασχόλησης. “Αυτό θα το δούμε να συμβαίνει τον επόμενο χρόνο” τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.
Αναφορικά με την κλείσιμο της αξιολόγησης σε τεχνικό επίπεδο ο κ Παπαδημητρίου είπε ότι αυτό δείχνει πως η χώρα επιστρέφει σε μια κανονικότητα και ότι η Ελλάδα προχωρά προς την έξοδο από το μνημόνιο.
Αυτό δίνει ένα καλό μήνυμα στους επενδυτές και στις αγορές και το 2018 θα βγούμε και πάλι στις αγορές. Η ομαλή περαίωση της τρίτης αξιολόγησης δείχνει ακριβώς αυτό το καλό κλίμα, κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου.
SPONSORED
Ψηφιακός μετασχηματισμός Δικαιοσύνης – Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία και δικαστικές αίθουσες
09:36
«Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»: Τι «έβγαλε» η δημόσια διαβούλευση για εκλογικό νόμο και «ΕΝΦΙΑ»
09:36
Hotel news: Τα πιο hot ξενοδοχειακά νέα έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σεζόν
09:30
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09