ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στ. Πιτσιόρλας στο CNN Greece: Το 2018 θα είναι η χρονιά των μεγάλων επενδύσεων

Στ. Πιτσιόρλας στο CNN Greece: Το 2018 θα είναι η χρονιά των μεγάλων επενδύσεων
CNN Greece

“Βρισκόμαστε στο τέλος μιας πορείας και διανύουμε το πιο δύσκολο κομμάτι της καθώς πλέον αγγίζουμε δύσκολα θέματα, θέματα ταμπού όπως ήταν η ΔΕΗ” είπε ο υφυπουργός οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εργασιών του 28ου Συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι η χώρα δεν πρέπει να επιστρέψει την προηγούμενη κατάσταση και το προηγούμενο οικονομικό μοντέλο το οποίο οδήγησε στην κρίση θα πρέπει να αντικατασταθεί με στόχο την ανταγωνιστικότητα της χώρας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο CNN Greece ο κ. Πιτσιόρλας είπε ότι το 2018 θα είναι η χρονιά των μεγάλων επενδύσεων καθώς θα κλείσει η υπόθεση του Ελληνικού και θα τρέξουν παράλληλα πολλές επενδύσεις στην ενέργεια και στον τουρισμό.

Αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα μέτρα για να προστατέψει την λαϊκή κατοικία και ότι το θέμα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο κ. Πιτσιόρλας είπε ακόμη ότι εκτός από την ενέργεια και τον τουρισμό η Ελλάδα έχει μεγάλες προοπτικές στη μεταποίηση και στη βιομηχανία καθώς τώρα που επιχειρήσεις της βιομηχανίας μετακινούνται από την Ασία προς άλλα μέρη, η χώρα μας μπορεί να πάρει ένα σημαντικό μερίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ