Στην πώληση του 5% του ΟΤΕ προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ
Στην έναρξη της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την διάθεση του 5% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, το οποίο αντιστοιχεί σε 24.507.520 κοινές ονομαστικές μετοχές, προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ.
Η χρηματιστηριακή αξία του 5% του ΟΤΕ είναι σήμερα στα 291 εκατ. ευρώ!
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μια φάση και οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές, σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής προσφορών, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, έως τις 15 Μαρτίου 2018.
Στους πρώτους ενδιαφερόμενους θα είναι και η μητρική του ΟΤΕ η γερμανική Deutche Telecom, παρά το ότι το ποσοστό που κατέχει είναι πλειοψηφικό και ανέρχεται σε 40%. Εν όψει, όμως, της αύξησης των μερισμάτων του ΟΤΕ είναι λογικό οι Γερμανοί να κινηθούν προς την απόκτηση και του ποσοστού του 5%.
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
00:30
Τραμπ: «Πολύ μεγάλη νίκη» η επικράτηση Μπολσονάρου στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Βραζιλία
23:59
Πέθανε ο Βρετανός συγγραφέας και πρώην πολτικός Τζέφρι Άρτσερ
23:56