Συναντήσεις Τσακαλώτου με επενδυτές σε Παρίσι και Λονδίνο
Συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών θα έχει το επόμενο τριήμερο σε Παρίσι και Λονδίνο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο υπουργός αναχώρησε ήδη για τη γαλλική πρωτεύουσα όπου θα συναντηθεί με επενδυτές για να παρουσιάσει την πρόοδο και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ο υπουργός Πέμπτη και Παρασκευή θα βρεθεί στο Λονδίνο για αντίστοιχη σειρά επαφών.
Κατά πληροφορίες οι συναντήσεις θα εστιαστούν στο ζήτημα του χρέους, στην ολοκλήρωση του προγράμματος, στις προοπτικές του χρηματοπιστωτικού συστήματος και στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Οι επαφές του κ. Τσακαλώτου με επενδυτές διεξάγονται σε μια στιγμή που οι διεθνείς αγορές έχουν περάσει σε φάση διόρθωσης και που η πολιτική πόλωση στο εσωτερικό της χώρας δημιουργεί προβληματισμό στους επενδυτές.
Συνελήφθη 20χρονος στη Θεσσαλονίκη για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
15:08
Ανδρουλάκης στο TikTok: «Πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι» - Μήνυμα στη GenRent για τη στεγαστική κρίση
14:58
Υπουργείο Παιδείας για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι ευθύνες θα ζητηθούν και θα αποδοθούν» (vid)
14:50
Μαθητές στη Βόρεια Κορέα εκτελούνται επειδή βλέπουν δυτικές ταινίες και ακούν Kpop
14:48