Την ενέπνευσε το περιβάλλον που ανατράφηκε και που αργότερα βρέθηκε για να ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Η Ελλάδα... Με ταλέντο, επιμονή και σκληρή εργασία έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι με τη δράση της ξεχώρισε διαπρέποντας και στο εξωτερικό και σήμερα βρίσκεται στη λίστα ιατρών σε πολλές πρεσβείες.

Διαβάστε επίσης

Γεννήθηκε στη Πρέβεζα το 1976. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Καλαμάτα (1994). Ως ταλαντούχα μαθήτρια με υψηλό βαθμό απολυτηρίου του νομού Μεσσηνίας πήρε το βραβείο στο διαγωνισμό «Youth for understanding» για να συνεχίσει το σχολείο ως υπότροφος στις ΗΠΑ. Ενώ, ως η πιο νέα απόφοιτος πήρε το επαγγελματικό δίπλωμα για διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Cambridge της Αγγλίας. Προτίμησε να συνεχίσει με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να αποδεχτεί την πρόταση του Πανεπιστημίου – οδοντιατρικού Ινστιτούτου του Leeds για απευθείας είσοδο στο πρώτο έτος οδοντιατρικής. Το 1998 πήρε υποτροφία από τη σχολή του Leeds για να κάνει έρευνα στο ερευνητικό κέντρο της ιατρικής της νοτίου Αφρικής στο Γιοχάνεσμπουργκ. 

Είναι χειρούργος οδοντίατρος με εξειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Leeds της Βρετανίας (1999). Μετεκπαιδεύτηκε στο Κέντρο Ιατρικής και Οδοντιατρικής Μετεκπαίδευσης του Τάμεση στο Λονδίνο (2000). Δραστήρια με καινοτόμες ιδέες και με εφόδιο τις γνώσεις της, εργάστηκε ως οδοντίατρος για το προσωπικό της τράπεζας UBS, στο ιατρείο του BBC, σε ιδιωτικές κλινικές του Λονδίνου και στο νοσοκομείο St. Pancras (2000 – 2002). Το 2002, συν-ίδρυσε την κλινική Harley Cosmetic Clinic στο Λονδίνο. Όμως το 2004 τα άφησε όλα πίσω, για να ιδρύσει το δικό της ιατρείο στην Αθήνα. Μοναδικός της σκοπός είναι να δώσει έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση της οδοντιατρικής υγείας των Ελλήνων.

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

To 80% των «κόκκινων» δανειοληπτών στο νέο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας

Αναδρομικά: Ποιοι θα πάρουν πίσω τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα

«Κόκκινα» δάνεια: Πώς θα σώσετε το σπίτι σας από πλειστηριασμό

Αναδρομικά: Ποιοι, πότε και πώς θα πάρουν πίσω τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα