Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά την Πασχαλινή περίοδο
Η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να εντείνουν τους ελέγχους στοχευμένα σε σημεία εμπορίας και διακίνησης αγροτικών προϊόντων, βιομηχανικών ειδών και μαζικής εστίασης ιδιαίτερα κατά την Πασχαλινή περίοδο.
Σε ειδική σύσκεψη που έγινε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου αποφασίσθηκε η διενέργεια συντονισμένων ελέγχων σε σημεία λιανικής πώλησης, χονδρικής πώλησης και σε οχήματα μεταφοράς προϊόντων, όσον αφορά ιδίως την κατοχή των προβλεπόμενων παραστατικών, την πλήρη και ορθή επισήμανση των προϊόντων, την τήρηση τιμοκαταλόγων καθώς και της τήρησης της υποχρέωσης διάθεσης προϊόντων σε ανώτατες προκαθορισμένες τιμές σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.
Μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία επί της Πλατείας Κάνιγγος μεγάλη σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού Στέργιου Πιτσιόρλα και του Γενικού Γραμματέα της ΓΓΕΠΚ Δημήτρη Αυλωνίτη με εκπροσώπους της Διοίκησης Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (χονδρεμπόριο), της Ένωσης Κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς (λιανεμπόριο), της Εθνικής Επαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος ΕΕΔΟΚ, και του ΕΦΕΤ για τα θέματα αγοράς της πασχαλινής περιόδου.
SPONSORED
Δεν βρίσκουν εργαζόμενους για σεζόν - Περισσότερες από 80.000 κενές θέσεις εργασίας
11:00
Χειροπέδες σε 49χρονο που φωτογράφιζε κρυφά 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
10:50
Όταν η Σοβιετική Ένωση ονειρεύτηκε να κατακτήσει το Σύμπαν - Η ιστορία μέσα από αφίσες
10:41
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε περιοχή της Πάτρας – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
10:31