Λαγκάρντ: Επιτάχυνση των αποφάσεων για χρέος και προαπαιτούμενα
Παραγωγική χαρακτήρισε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η επικεφαλής του Ταμείου προχώρησε σε δήλωση στην οποία επανέλαβε την ανάγκη επιτάχυνσης των αποφάσεων για το ελληνικό χρέος.
Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:
«Είχα μια παραγωγική συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Ευκλείδη Τσακαλώτο και την ομάδα του. Συζητήσαμε τη σημασία της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συζητήσεων για το χρέος και την επιτάχυνση της εφαρμογής των πολιτικών του προγράμματος, καθώς και τα δυο είναι καίρια για την τόνωση των οικονομικών προοπτικών της Ελλάδος και τη διάθεση της χρηματοδότησης του ΔΝΤ».
Στη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ μετείχε και ο Πόουλ Τόμσεν, ενώ οι δυο Έλληνες υπουργοί είχαν και ξεχωριστή συνάντηση με τον Πίτερ Ντόλμαν, τον επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα και με στελέχη του δημοσιονομικού τομέα του ΔΝΤ.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:30
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία - Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08