Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Ντανιέλ Νουί στην Αθήνα
Τη διήμερη επίσκεψή της στην Αθήνα και την Τράπεζα της Ελλάδος ολοκλήρωσε σήμερα η πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism - SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ντανιέλ Νουί.
Το ανώτατο στέλεχος της ΕΚΤ είχε συνάντηση με τον Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων αυτών βρέθηκαν η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, υπό το πρίσμα της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων του 2018, ιδιαιτέρως δε το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και η επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του στόχου της μείωσής τους.
Η επικεφαλής του SSM συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθύνσεις, τα οποία ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της τραπεζικής εποπτείας.
Νέο σφυροκόπημα ΗΠΑ σε Ιράν: Θέλουν συνάντηση λέει ο Τραμπ - Κλειστό το Ορμούζ απαντά η Τεχεράνη
23:06
CNNi: Ερευνώνται τα κινητά στελεχών του Λευκού Οίκου - Ψάχνουν την διαρροή για το Air Force One
22:56
Αποκαταστάθηκε η παραλία της Σκάλας Ωρωπού μετά το αυθαίρετο μπάζωμα
22:50
Δύο σεισμοί έγιναν αισθητοί στην Μυτιλήνη
22:47