Οφειλές 118,4 εκατ. ευρώ αποπλήρωσε το Δημόσιο τον Μάρτιο
Στο τέλος Μαρτίου το υπόλοιπο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα διαμορφώθηκε σε 3,4 δισ. ευρώ.
Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες αυξήθηκαν στα 2,734 δισ. ευρώ, από 2,620 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο, ενώ οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν στα 675 από 776 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.
Μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου καταβλήθηκαν 118,4 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου, εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης και εκκρεμείς επιστροφές φόρων.
Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο οι χρηματοδοτήσεις και οι πληρωμές για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης ανήλθαν σε 66,8 εκατ. ευρώ, από 49,8 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 34,1 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο το Δημόσιο θα πρέπει έως τις 20 Αυγούστου να έχει αποπληρώσει το σύνολο των οφειλών τους προ τους ιδιώτες.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ναϊμέγκεν με 2-1: «Λύγισε» στην παράταση, συνεχίζει στο Europa
23:16
Τουλάχιστον έξι οι νεκροί από επίθεση των Χούθι σε φορτηγό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
23:16
Λιβάι Γκαρσία και Ντέσερς... πλήγωσαν την ΤΣΣΚΑ και έστειλαν τον ΠΑΟ στα playoffs του Conference
23:10
Σχεδόν άθικτη η μοτοσυκλέτα της Βέρμαχτ που αποκάλυψε η ξηρασία στον Δούναβη
23:03