ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Μένει πρόεδρος ο Θεόδωρος Φέσσας

ΣΕΒ: Μένει πρόεδρος ο Θεόδωρος Φέσσας
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Την ανανέωση της θητείας του Θεόδωρου Φέσσα ως Προέδρου του ΣΕΒ και την παράλληλη πρόταση να αναλάβει ο Ευάγγελος Mυτιληναίος Αντιπρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό Συμβούλιο θα προτείνει το Δ.Σ. του Συνδέσμου στη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Τρίτη. 

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2017, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2017), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2018. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ προτείνεται, στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, η ανανέωση της θητείας του Θεόδωρου Φέσσαως Προέδρου του ΣΕΒ. Προτείνεται επίσης, ο Ευάγγελος Mυτιληναίος να αναλάβει Αντιπρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Sigmar Hartmut Gabriel. Η απογευματινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΒ.

Επισυνάπτεται η σύνθεση του προτεινομένου νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

 1. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος
 2. Γιάννης Γιώτης, Αντιπρόεδρος
 3. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αντιπρόεδρος
 4. Νίκος Καραμούζης, Αντιπρόεδρος
 5. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος
 6. Ευάγγελος Mυτιληναίος, Αντιπρόεδρος
 7. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος
 8. Αλέξανδρος Μακρίδης, Γενικός Γραμματέας
 9. Κωνσταντίνος Μαραγκός, Ταμίας
 10. Οδυσσέας Αθανασίου, Μέλος ΔΣ
 11. Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος ΔΣ
 12. Μάρκος Βερέμης, Μέλος ΔΣ
 13. Καλλίνικος Καλλίνικος, Μέλος ΔΣ
 14. Ιωάννης Καραγιάννης, Μέλος ΔΣ
 15. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Μέλος ΔΣ
 16. Ελένη Κολιοπούλου, Μέλος ΔΣ
 17. Πάνος Κυριακόπουλος, Μέλος ΔΣ
 18. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Μέλος ΔΣ
 19. Μιχάλης Στασινόπουλος, Μέλος ΔΣ
 20. Μιχάλης Τσαμάζ, Μέλος ΔΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ