ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης: Πρώτοι εμείς οι Έλληνες πρέπει να επενδύσουμε στη χώρα μας

Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης: Πρώτοι εμείς οι Έλληνες πρέπει να επενδύσουμε στη χώρα μας

«Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα, οι μεγάλοι εγχώριοι όμιλοι θα πρέπει να επενδύσουν στη χώρα μας, γιατί δίνουν και σήμα στους ξένους επενδυτές για τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Ποσειδώνια 2018 και πρόσθεσε ότι «το Ελληνικό θα συμβάλλει και στην εμπέδωση μια θετικής ψυχολογίας για την οικονομία».

Ειδικά για την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Κασιδόκωστας εκτίμησε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συμβάλλει στη δημιουργία θετικής ψυχολογίας για την οικονομία. Για τον ίδιο, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, το πιο σημαντικό δεν είναι τόσο η άμεση συνεισφορά της επένδυσης στην οικονομία και στις θέσεις εργασίας όσο η συνεισφορά στην αλλαγή κλίματος που θα επιφέρει και στη δημιουργία μιας θετικής ψυχολογίας για την οικονομία.

Μιλώντας για τη Latsco και τα σχέδια του γι’ αυτή, επισήμανε:

Ολοκληρώσαμε ένα φιλόδοξο ναυπηγικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε περίπου πριν από πέντε χρόνια, για 24 νεότευκτα πλοία, τα οποία είναι product tankers και LPG. Η αναδιοργάνωση του στόλου και ο εκσυγχρονισμός του ήταν προτεραιότητα για μένα, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την εταιρεία και αποτελεί μία απόδειξη αφενός ότι μας ενδιαφέρει η ασφάλεια και η ποιότητα και αφετέρου, ότι μπορούμε να παρέχουμε τα πιο καλά services στους πελάτες μας. Ο στόλος της Latsco έχει σχεδόν τριπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ