Λεμέρ: Η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της, οι υπόλοιπες πλευρές πρέπει να κάνουν το ίδιο
Τη θέση ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της και πως έχει έρθει η ώρα να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και οι υπόλοιπες πλευρές εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λεμέρ.
Προσερχόμενος στο Eurogroup, ο Γάλλος υπουργός τόνισε, επίσης, ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση».
Αναφερόμενος στη συνάντηση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, επεσήμανε ότι για πρώτη φορά οι δύο χώρες συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρχει ένας κοινός προϋπολογισμός στην Ευρωζώνη.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: «Ήθελα να πυροβολήσω αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ» - Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψή του
09:01
ΚΟΣΜΟΣ
Το 1 έως 4% των ανθρώπων «ακούν» χρώματα και «γεύονται» λέξεις – Γιατί συμβαίνει αυτό
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Θοδωρής Κολυδάς: Οι τρεις εκδοχές για την ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - «Είναι νωρίς για πρόγνωση, αλλά υπάρχει σαφής τάση»
08:53
ΚΟΣΜΟΣ
Πυροβολισμοί στις ΗΠΑ: Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε γίνει η απόπειρα δολοφονίας του Ρόναλντ Ρίγκαν
08:45
ΠΟΛΙΤΙΚΗ