ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις απασχόλησης σε φορείς του Δημοσίου

ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις απασχόλησης σε φορείς του Δημοσίου
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ανοιχτές για αιτήσεις αυτή την περίοδο είναι δύο προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 204 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε δύο φορείς του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, εκδόθηκε η προκήρυξη 9Κ/2018 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 46 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επισημαίνεται πως οι 28 θέσεις οι οποίες προκηρύσσονται είναι ΠΕ, ενώ οι ειδικότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι Διοικητικού – Οικονομικού, Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Οι 13 θέσεις είναι ΤΕ, ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού και οι υπόλοιπες πέντε θέσεις ΔΕ, ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και λήγει την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 14.00.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ την υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 9Κ/2018, ΤΘ 14308, Αθήνα, ΤΚ 115 10, αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ της οποίας θέσεις διεκδικούν. Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργεια). Μάλιστα, το σύνολο των θέσεων φτάνει τις 158.

Σημειώνεται πως οι 110 θέσεις αφορούν την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Οι δε ειδικότητες είναι διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, διπλωματούχοι Μηχανικοί Αναλυτές Προγραμματιστές, πτυχιούχοι Πληροφορικής, πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί Πληροφορικής και πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί.

Στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 10 θέσεις, ειδικότητας πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ενώ 38 θέσεις είναι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 ώρα 14.00, ενώ το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι, αφού υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, θα πρέπει να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ