ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στα υπουργεία Πολιτισμού και Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στα υπουργεία Πολιτισμού και Μεταναστευτικής Πολιτικής
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 9Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 46 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και άλλες 186 στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επισημαίνεται πως οι θέσεις αφορούν Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική καθώς και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ειδικότερα, προκηρύσσονται 28 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, που αφορούν τις ειδικότητες Διοικητικού - Οικονομικού, Μηχανικών με ειδικότητα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών - Πληροφορικής, Μηχανικών με ειδικότητα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Αντίστοιχα, προκηρύσσονται 13 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ειδικότητας Διοικητικού - Λογιστικού ενώ τέλος πέντε θέσεις από την προκήρυξη αφορούν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με ειδικότητα, μάλιστα, Διοικητικού - Λογιστικού.

Σημειώνεται πως εκτός από τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών ανάλογα με την προκηρυσσόμενη ειδικότητα, απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα όπως είναι η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου καθώς και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ (στη διεύθυνση www.asep.gr) έως την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 14.00. Ωστόσο, η συμμετοχή στη διαδικασία υποβολής ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με όλα τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη, 9Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510, αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Παράλληλα, τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

Μάλιστα, στην προκήρυξη αναφέρεται πως για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του Διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Στο μεταξύ, αύριο και ώρα 14.00 λήγει και η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 8Κ/2018 που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 186 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συμμέτοχη στη διαδικασία υποβολής ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 8Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510

ΔΗΜΟΦΙΛΗ