Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες η Moody’s
Η Moody’s αναβάθμισε το outlook για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε θετικό από σταθερό εκτιμώντας ότι οι κίνδυνοι χρηματοδότησης και ενεργητικού των ελληνικών τραπεζών θα βελτιωθούν στους επόμενους 12 με 18 μήνες.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Moody’s αναμένει ότι η ελληνική οικονομία θα διατηρήσει τη θετική της δυναμική κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, υπό τον όρο ότι η κυβέρνηση θα παραμείνει δεσμευμένη στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ξένους επενδυτές.
Ο πιστοληπτικός οίκος αξιολόγησης προβλέπει, όπως επισημαίνεται, αύξηση του ΑΕΠ κατά 2% φέτος και κατά 2,2% το 2019, που αναμένεται να βασιστεί στη δυναμική αύξηση των εξαγωγών αλλά και στον κλάδο των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού.
Χειροπέδες σε 61χρονο Ολλανδό που παρενόχλησε σεξουαλικά 24χρονη στη Σαλαμίνα
20:31
Ντάγκλας Λάτσφορντ: Ο έμπορος που έκανε περιουσία από τη λεηλασία των Χμερ
20:20
«Ανυπόστατα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας» λένε στο ΚΚΕ μετά τις αναφορές Μητσοτάκη
20:11
Κοντογεώργης στο CNN Greece: «Νέα κέντρα ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα»
20:06