Σε νέο ιστορικό χαμηλό η τουρκική λίρα
Νέο ιστορικό χαμηλό σημείωσε η τουρκική λίρα στην ισοτιμία της έναντι του δολαρίου.
Ένα δολάριο ανταλλασσόταν με 7,24 τουρκικές λίρες κατά την έναρξη των συναλλαγών στην περιοχή της Ασίας Ειρηνικού, με τους επενδυτές να ανησυχούν για την κατάσταση της οικονομίας και τις επιδεινούμενες σχέσεις με τις ΗΠΑ που έχουν συνέπειες στην πτώση του τουρκικού νομίσματος.
Μέχρι τις 22:03 ώρα Ελλάδας σήμερα - νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Ασίας Ειρηνικού, ένα δολάριο ανταλλασσόταν με 7,06 τουρκικές λίρες, αφού άγγιξε τις 7,24 τουρκικές λίρες νωρίτερα.
Η τουρκική λίρα έχει χάσει περίπου το 40% της αξίας της φέτος, κυρίως λόγω της ανησυχίας για την επιρροή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην οικονομία, τις επανειλημμένες εκκλήσεις του για μείωση των επιτοκίων απέναντι σε έναν υψηλό πληθωρισμό και μια αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ.
Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
19:09
Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ για τη διαδρομή «Ελ. Βενιζέλος» - Αθήνα
19:02
Εξαρθρώθηκε σπείρα για απάτες κατά του ΕΕΟΠΥ - Συνελήφθη ο αρχηγός, δικογραφία για ακόμη εννέα
18:54
Λίβανος: Πάνω από 600.000 εκτοπισμένοι επέστρεψαν στις εστίες τους μετά την εκεχειρία
18:45