Αυξημένη η προσέλευση τουριστών στην Αθήνα φέτος
Ξεπέρασαν τα 2,7 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό στην Αθήνα το πρώτο επτάμηνο του έτους ενώ αυξημένη ήταν και η έλευση τουριστών σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας κυρίως τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΕ, η Ελλάδα κατέχει την 6η θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τον αριθμό των τουριστικών κλινών οι οποίες μάλιστα στο διάστημα 2006 - 2016 αυξήθηκαν στο 1,2 εκατομμύριο από 750.000.
Ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθούν εφέτος την Ελλάδα ενδεχομένως να φθάσει και τα 35 εκατομμύρια. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, οι τουρίστες απέφεραν έσοδα σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ μέχρι τον Μάιο, μια αύξηση της τάξεως του 35% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου
06:00
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00