Επιχείρηση να πέσουν οι τόνοι στις ελληνο-γερμανικές σχέσεις
Μετά το έγγραφο της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα που ανέφερε πως η Ελλάδα είναι πρακτικά ένα «ακυβέρνητο πλοίο» και μετά την ελληνογερμανική «διένεξη» για το ρόλο του ΔΝΤ στην Ελλάδα τόσο η κυβέρνηση όσο και η πλευρά της Γερμανίας επιχειρούν να χαμηλώσουν τους τόνους.
Στη βάση αυτή ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Δρ.. Πέτερ Σκούφ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τη συνάντηση απασχόλησαν οι τρέχουσες εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας και συμφωνήθηκε η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών στον τομέα αυτό.
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών και γεωενεργειακών εξελίξεων της ευρύτερης περιοχής
18:13
Μακρόν: Να αποσαφηνίσουν τη θέση τους οι πολιτικές δυνάμεις με διασυνδέσεις σε βίαιες ομάδες
18:04