ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποχωρούν Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου από τη Διοίκηση της Folli Follie

Αποχωρούν Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου από τη Διοίκηση της Folli Follie
facebook

Αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου, από τη Διοίκηση της Folli Follie σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση στο εσωτερικό της εταιρείας.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν στο χθεσινό πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie, που ακολούθησε της παραίτησης του διεθνούς οίκου Rothschild από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Folli Follie Group. Μαζί με τη Rothschild, παραιτήθηκαν ο νομικός σύμβουλος Allen & Overy και η δικηγορική εταιρεία Μπερνίτσας.

Χθες και πριν τις παραιτήσεις των Δημήτρη και Αικατερίνης Κουτσουλιούτσου υπήρχαν πληροφορίες πως την εταιρεία θα εγκατέλειπε και η εταιρεία ορκωτών λογιστών Ernst & Young που έχει προσληφθεί προκειμένου να συντάξεις τις αναθεωρημένες οικονομικές καταστάσεις του 2017. Η EY έχει προβληματική συνεργασία με τους βασικούς μετόχους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της ως ανεξάρτητος ελεγκτής.

Αν και η αποχώρηση του Δημήτρη Κουτσουλιούτσου και της Αικατερίνης Κουτσουλιούτσου αποσυμπιέζουν την κατάσταση παραμένει ερωτηματικό ποια στάση θα κρατήσει ο γιός τους Γιώργος Κουτσολιούτσος που είναι και ο CEO της Folli Follie.

Σε ένα βαθμό αυτό θα απαντηθεί μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της δικανικής αξιολόγησης που διενέργησε η Alvarez & Marshall στις θυγατρικές της Folli Follie στην Ασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ