Ρέγκλινγκ: Αλλαγές στον ελληνικό προϋπολογισμό μόνο μετά από διαβούλευση με τους θεσμούς
Στην δυνατότητα της Ελλάδας να χρησιμοποιήσει χρήματα από την υπεραπόδοση του προϋπολογισμού, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».
Ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ανατρέψει κάποιες μεταρρυθμίσεις ο Κλάους Ρέγκλινγκ είπε πως δεν ανησυχεί.
«Όχι. Έχουν υποσχεθεί αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Ο ελληνικός προϋπολογισμός φέτος είναι ελαφρώς καλύτερος από τον αναμενόμενο. Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον προϋπολογισμό. Εάν αλλάξουν τις πολιτικές τους, πρέπει πρώτα να το συζητήσουν με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Δεν έχουν χαλαρώσει 100% ακόμα», είπε ο επικεφαλής του ESM.
Στρατηγική κίνηση διεθνούς ανάπτυξης από την Domes Resorts μέσω εξαγοράς της Casa Collective
07:25
Χωρίς συμφωνία οι μαραθώνιες συνομιλίες στο Πακιστάν- «Το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο» - «Οι ΗΠΑ να αφήσουν τις παράλογες απαιτήσεις»
07:17
Έκκληση ΥΠΕΞ Πακιστάν προς ΗΠΑ-Ιράν: «Οι δύο πλευρές πρέπει να συνεχίσουν την κατάπαυση πυρός»
07:17
Πάσχα με αίθριο καιρό και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς - Νεφώσεις και πιθανές βροχές το απόγευμα
07:00