Ξεκινά η αξιολόγηση των προσφορών για το Ερρίκος Ντυνάν
Πηγή: EUROKINISSI

Δύο τουλάχιστον δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν κατατέθηκαν χθες στα γραφεία της PricewaterhouseCoopers.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους μνηστήρες είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το οποίο, όπως είναι γνωστό, αν πλειοδοτήσει έχει δεσμευθεί ότι θα δωρίσει το νοσοκομείο στο Δημόσιο.

Οι προσφορές θα ανοίξουν τα επόμενα 24ωρα. Οπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης από την Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, όπως προβλέπεται από τους όρους της σχετικής διαδικασίας, προκειμένου η Τράπεζα να λάβει την τελική της απόφαση.

Αναμένεται να αξιολογηθεί η ποιότητα των προσφορών και να αποφασιστεί αν θα ζητηθούν βελτιωτικές προσφορές ή θα ανακηρυχθεί άμεσα προτιμητέος επενδυτής. Στο τραπέζι υπάρχει πάντα το σενάριο κήρυξης ως άγονου του διαγωνισμού αν το τίμημα δεν είναι ικανοποιητικό.

Η πώληση του Ερρίκος Ντυνάν ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο με την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας που ανέλαβε για λογαριασμό της Πειραιώς η PwC.

Διαβάστε επίσης