ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Δραγασάκη με τον επικεφαλής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ

Συνάντηση Δραγασάκη με τον επικεφαλής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Για τη μεταφορά της καταστατικής έδρας του Ομίλου ΤΙΤΑΝ από την Αθήνα στις Βρυξέλλες ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης  Γιάννη Δραγασάκη ο Διευθύνων Σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας Δημήτρης Παπαλεξόπουλος σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας. 

Ο κ. Παπαλεξόπουλος ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για την επικείμενη εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών με παράλληλη διαπραγμάτευση στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Euronext Παρισίων, καθώς και τη μεταφορά της καταστατικής έδρας της στις Βρυξέλλες. Όπως επισημάνθηκε, η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της εταιρείας και της αναβάθμισης της πρόσβασής της στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων.

Ο κ. Παπαλεξόπουλος σημείωσε ότι η παρουσία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα παραμένει σταθερή, τόσο σε επίπεδο εγχώριας παραγωγής, θέσεων εργασίας και επενδύσεων, όσο και μέσω της δευτερογενούς διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την ελληνική οικονομία, η οποία βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάκαμψης, και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, που θα έχει θετικές επιδράσεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα, τις επενδύσεις και την απασχόληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ