Εκλογή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli-Follie
Την τοποθέτηση νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli-Follie ανακοίνωσε η εισηγμένη, συνεχίζοντας την προσπάθεια να πείσει πως λαμβάνει μέτρα ενίσχυσης της εταιρικής της διακυβέρνησης.
Ωστόσο, η εν λόγω προσπάθεια είναι ημιτελής για όσο διάστημα παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου και ένας από τους βασικούς υπόπτους των εισαγγελικών ερευνών.
Ειδικότερα, με ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο η Folli-Follie ανακοίνωσε σήμερα την εκλογή τεσσάρων νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Ειρήνης Νιώτη και Βασιλικής Αναγνωστοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η εκλογή του Νάρκισσου Γεωργιάδη ως εκτελεστικoύ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, η εκλογή του Ανδρέα Κουτούπη ως μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η εκλογή του Περικλή Δοντά ως μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και η εκλογή του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη ως μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli-Follie.
Ενόψει των ανωτέρω, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:
1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ - Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
3. ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
4. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΧΑΡΙΟΥ - εκτελεστικό μέλος
5. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΝΤΑΣ - μη εκτελεστικό μέλος
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - μη εκτελεστικό μέλος
7. ΖHANG HAOLEI - μη εκτελεστικό μέλος
8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - μη εκτελεστικό μέλος
9. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ – μη εκτελεστικό μέλος
10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
11. ΗΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΖΟΣ - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16