Πρόστιμο 20.000 ευρώ στην Folli Follie επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ στην Folli-Follie λόγω μη ορθής - σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ - κατάρτισης των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2013, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Επίσης αποφάσισε την επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ στην εταιρεία INDEX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ., λόγω μη διατήρησης διαθεσίμων πελατών της σε χωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς, από τους λογαριασμούς της εταιρείας.
Τέλος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ», για τη λειτουργία της ως ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2778/1999 και ως οργανισμού εναλλακτικών επενδύσεων (ΟΕΕ) με εσωτερική διαχείριση.
Ποιο είναι το αρχαιότερο όπλο στον κόσμο; Ένα δόρυ ηλικίας 400.000 ετών δίνει την απάντηση
19:58
Ρωσία: Το αεροσκάφος που πιστεύεται ότι μετέφερε τον διευθυντή της CIA αναχώρησε από τη Μόσχα
19:46
Κατς: Ο στρατός του Ισραήλ θα παραμείνει στη Συρία όσο υπάρχουν «απειλές» για την ασφάλειά μας
19:36
Πώς η «παγκόσμια απομόνωση» του Ιράν που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ ουσιαστικά αφορά μόνο μία χώρα
19:25