Σκληρή ανακοίνωση Κ. Αγγελόπουλου για τη Χαλυβουργική και την οικογενειακή διαμάχη
Πηγή: ΑΠΕ/ΑΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μια αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι είναι ο βασικός μέτοχος και αποκλειστικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής, εξέδωσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κ. Αγγελόπουλος υπογραμμίζει ότι δεν υφίσταται καμία διαμάχη για το μέλλον της εταιρείας, κάνει λόγο για παραπλάνηση του αρμόδιου υπουργού.

Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι είναι ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο μοναδικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής.

Την ίδια ώρα μιλά για πολυεπίπεδη επίθεση που υφίσταται από τα παιδιά του, με αποκορύφωνα την υποβολή αιτήσεων για τη θέση του ίδιου σε δικαστική συμπαράσταση λόγω δήθεν άνοιας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και δηλώσεις που αφορούν την εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της εταιρείας, δηλώνει τα εξής: Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της.

Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό. Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της.

Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η "λύση" για το μέλλον της εταιρείας.

Ουδέν ψευδέστερον! Ουδεμία "διαμάχη" για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας»

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!