ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος: Η πολιτική οικονομία του λαϊκισμού

Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος: Η πολιτική οικονομία του λαϊκισμού
EUROKINISSI

Με μια νέα σειρά συζητήσεων με Έλληνες οικονομολόγους και πανεπιστημιακούς καθηγητές, το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος συνεχίζει εφέτος για δεύτερη χρονιά την προσπάθειά του να συμβάλει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και πολιτισμού και να προωθήσει τον οικονομικό αλφαβητισμό.

Με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Γιάννη Παλαιολόγο, τρεις διακεκριμένοι Έλληνες καθηγητές Οικονομικών θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του και να αναπτύξουν τις απόψεις τους πάνω σε μία σειρά επίκαιρων θεμάτων, που συνδέονται με τα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις, μέσα σε ένα πλαίσιο ραγδαίων αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρώτος προσκεκλημένος στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα είναι ο καθηγητής Οικονομικών του London Business School Ηλίας Παπαϊωάννου, με θέμα συζήτησης «Η πολιτική οικονομία του λαϊκισμού».

Οι συζητήσεις στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος θα συνεχιστούν ως εξής:

  • Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00

Συζήτηση με τον καθηγητή του London Business School Μιχάλη Ιακωβίδη και θέμα: «Οικονομική πολιτική στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

  • Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στις 18:00

Συζήτηση με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Διομήδη Σπινέλλη και θέμα: «Ψηφιακή επανάσταση και Δημόσιο: αντιστάσεις και υπερβάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ