Κλειστές οι εφορίες - Δείτε ποιες μέρες
Δεν θα συναλλάσσονται με το κοινό οι εφορίες στο διάστημα 2-4 Ιανουαρίου 2019.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, για την υλοποίηση του έργου που αφορά στην εφαρμογή της νέας οικονομικής ταξινόμησης εσόδων του λογιστικού σχεδίου της Γενικής Κυβέρνησης, που θα ισχύσει από την 1.1.2019, οι ΔΟΥ δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, ούτε και εσωτερικές μηχανογραφικές εργασίες, που αφορούν στη βεβαίωση, στην είσπραξη, στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.
Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα εργασιών των ΔΟΥ μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή της Δευτέρας 7 Ιανουάριου 2019.
Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συναλλαγές των ενδιαφερομένων με τις ΔΟΥ θα πραγματοποιούνται κανονικά, κατά τις ώρες εισόδου του κοινού.
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15
Αυτός είναι ο σωσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Με σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες»
18:12