Σχέδιο για περισσότερες δόσεις στους φόρους επεξεργάζεται το ΥΠΟΙΚ
Σχέδιο για περισσότερες δόσεις στους φόρους φαίνεται πως έχει στα… σκαριά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να εκκαθαρίζεται νωρίτερα η φορολογική δήλωση μέσω της εξόφλησης του φόρου εισοδήματος αλλά και του ΕΝΦΙΑ.
Όπως γράφει η «Καθημερινή», σύμφωνα με τους νέους σχεδιασμούς το Taxis θα ανοίξει περί τα τέλη Μαρτίου και όσοι θα έχουν υποβάλει δήλωση τον Απρίλιο θα μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους (φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ) σε πέντε ή έξι δόσεις αντί των τριών.
Την ίδια ώρα, όπως είπε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, θα αυξηθεί το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων από ηλεκτρονικές συναλλαγές για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου.
ΚΟΣΜΟΣ
ΠΟΥ: Εξακολουθεί να αναμένει «επιβεβαιωμένη διάγνωση» για τον θάνατο σε εργαστήριο κατά της πανώλης
08:40
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Σπίτι μου 3»: Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια - Κερδισμένα 20.000 νέα ζευγάρια
08:36
CULTURE
10 ταινίες επιστημονικής φαντασίας που άλλαξαν για πάντα το είδος
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σήμερα η απολογία του Φίλιππου Καμπούρη για την απάτη «μαμούθ» σε βάρος του ΕΦΚΑ - Πώς ξεσκεπάστηκε
08:19
ΕΛΛΑΔΑ