Συνέδριο για τις επενδύσεις και την απασχόληση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν - Πηγή: EPA/OLIVIER HOSLET

Διήμερο συνέδριο με θέμα την απασχόληση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα θα διοργανώσει την Τρίτη 29/1 και την Τετάρτη 30/1 στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο με τίτλο «EUandU - Είναι στο Χέρι Μας - Ευκαιρίες στην Εργασία και την Επιχειρηματικότητα από την Ε.Ε.» θα παραστεί  ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας, ο οποίος θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους τομείς της αρμοδιότητας του.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να μετάσχουν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος.

Στο επίκεντρο του διήμερου συνεδρίου θα βρεθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι νέοι πολίτες που αναζητούν εργασία. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχονται στο μέτωπο των επενδύσεων και της απασχόληση σήμερα στην ΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας εγγραφή εδώ.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!