ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνέδριο για τις επενδύσεις και την απασχόληση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα

Συνέδριο για τις επενδύσεις και την απασχόληση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν EPA/OLIVIER HOSLET

Διήμερο συνέδριο με θέμα την απασχόληση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα θα διοργανώσει την Τρίτη 29/1 και την Τετάρτη 30/1 στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο με τίτλο «EUandU - Είναι στο Χέρι Μας - Ευκαιρίες στην Εργασία και την Επιχειρηματικότητα από την Ε.Ε.» θα παραστεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας, ο οποίος θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους τομείς της αρμοδιότητας του.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να μετάσχουν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος.

Στο επίκεντρο του διήμερου συνεδρίου θα βρεθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι νέοι πολίτες που αναζητούν εργασία. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχονται στο μέτωπο των επενδύσεων και της απασχόληση σήμερα στην ΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας εγγραφή εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ