Σημαντικές καθυστερήσεις στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων
Διαρκείς είναι οι καθυστερήσεις στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων, παρά τη σημασία που έχουν για την ανάκτηση της επενδυτικής εμπιστοσύνης και την αναπτυξιακή τροχιά της οικονομίας.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ρωτήθηκαν χθες για το πού βρίσκονται εμβληματικά projects τα οποία έχουν τη δυναμική να αλλάξουν την τροχιά της ελληνικής οικονομίας.
Έτσι, όπως έκαναν γνωστό, άμεσα προκηρύσσεται η άδεια καζίνο που είναι προαπαιτούμενο για την έναρξη των επενδύσεων στο Ελληνικό. Η Εγνατία Οδός «έχει ακόμη πολλά χιλιόμετρα» να διανύσει μέχρι να προκηρυχθεί η τελική φάση του διαγωνισμού, σύντομα έρχεται νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ, ενώ για τις παραχωρήσεις των λιμανιών αναμένεται η κατάθεση νομοσχεδίου από το υπουργείο Ναυτιλίας.
Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι σύντομα υπογράφεται η σύμβαση της επέκτασης της παραχώρησης του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ προχωρά και η αποκρατικοποίηση των Ελληνικών Πετρελαίων.
Σύμφωνα με αναλυτές, η ασαφής αναφορά ως προς τον χρόνο ολοκλήρωσης των προαναφερόμενων αποκρατικοποιήσεων δείχνει ίσως και νέες καθυστερήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Τσίπρα - Φώφης… χωρίς τους «53»
Καραμπόλα 15 οχημάτων στη Θεσσαλονίκη
«Ροζ» αποκαλύψεις χωρίς τέλος: Ο Βράνιες έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα
Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση να λέμε σε όλα όχι
Αναλύθηκε για πρώτη φορά η ελληνική φέτα! Δείτε τι κρύβει
Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ από την ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργεί
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59