Συνέδριο #EUandU: Δύο ημέρες αφιερωμένες στην απασχόληση και τις επενδύσεις
Διήμερο συνέδριο με θέμα την απασχόληση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα θα διοργανώσει την Τρίτη 29/1 και την Τετάρτη 30/1 στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Στο συνέδριο με τίτλο «EUandU - Είναι στο Χέρι Μας - Ευκαιρίες στην Εργασία και την Επιχειρηματικότητα από την Ε.Ε.» θα παραστεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας, ο οποίος θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους τομείς της αρμοδιότητας του.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να μετάσχουν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος.
Στο επίκεντρο του διήμερου συνεδρίου θα βρεθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι νέοι πολίτες που αναζητούν εργασία. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχονται στο μέτωπο των επενδύσεων και της απασχόληση σήμερα στην ΕΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας εγγραφή εδώ.
Αίγιο: Συνελήφθη ένας άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Πέντε ακόμη αναζητούνται
23:29
Πάνω από 26 εκατομμύρια Ιρανοί ανταποκρίθηκαν στην εκστρατεία «θυσίασε τη ζωή σου»
23:21
Παραιτήθηκε ο επί χρόνια σύμβουλος του Νετανιάχου, Όφερ Γκολάν
23:10
Έως και 40 ημέρες νωρίτερα θα έρχεται η εποχή της γύρης και των... αλλεργιών λόγω κλιματικής αλλαγής
22:59