Δραγασάκης: Μέσα στον μήνα το νομοσχέδιο για την προστασία της α’ κατοικίας
Μέσα στον μήνα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την προστασία της α´ κατοικίας, ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να υπάρξει παράταση του νόμου Κατσέλη, αλλά μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει την προστασία της α ´ κατοικίας, αλλά και δραστικά μικρότερες δόσεις ώστε να διευκολύνεται, όπως είπε, η εξυπηρέτηση των δανείων.
«Η προστασία να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες δανειοληπτών που μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνονται», είπε και αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε για τους δανειολήπτες που έμειναν εκτός ρύθμισης παρά το γεγονός ότι είχαν καταθέσει τα χαρτιά τους, με ευθύνη των τραπεζών.
Ο υπουργός Οικονομίας άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι θα υπάρξει πρόβλεψη και για τις περιπτώσεις αυτές.
Μενδώνη: «Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των 200 εκτελεσμένων της Καισαριανής»
12:52
3 χρόνια από τα Τέμπη: Η διαδήλωση στο Σύνταγμα από ψηλά (pics)
12:45
Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή - Χάρτης δείχνει τα αεροσκάφη να απομακρύνονται
12:41
Τραμπ: Στόχος της επιχείρησης είναι η «ελευθερία» του λαού του Ιράν
12:39